استادیوم شهید شیرودی تهران یکی از استادیوم های ایرانی بسیار قدیمی در تهران است. قبل از احداث ورزشگاه آزادی تهران برای برگزاری مسابقات فوتبال ورزشگاه شهید شیرودی تهران در دسترس جامعه ورزش قرار گرفته بود.

معرفی ورزشگاه شهید شیرودی تهران

معرفی ورزشگاه شهید شیرودی تهران

ورزشگاه شهید شیرودی از قدیمی ترین استادیوم های فوتبال ایران می باشد. تاریخ احداث آن خیلی قبل تر از ورزشگاه آزادی بوده و زمانی که ورزشگاه دیگر در تهران وجود نداشت از این ورزشگاه برای برگزاری بازی های دو تیم محبوب و بزرگ آن زمان یعنی تاج و شاهین استفاده می کردند. بازی های تیم ملی ایران نیز در همین ورزشگاه انجام می شد. نام دیگر ورزشگاه شهید شیرودی به نام ورزشگاه امجدیه می باشد که بعد از انقلاب نام شهید شیرودی بر روی آن گذاشته شد.

ورزشگاه شهید شیرودی یا همان امجدیه در مرکز شهر تهران قرار دارد و از لحاظ امنیت برای شهروندان بسیار نامناسب می باشد. زمانی که ورزشگاه آزادی ساخته و در اختیار فوتبال ایران قرار گرفت، این ورزشگاه دیگر رونق سابق را نداشت و کم کم به طور کامل کنار گذاشته شد. بعد از انقلاب مالکیت ورزشگاه شهید شیرودی به وزارت ورزش و جوانان داده شد. دولت این ورزشگاه را در سال ۱۳۸۵ بازسازی کرد. زیرا این ورزشگاه در اختیار تیم ملی نوجوانان ایران قرار دارد و برای استفاده از آن باید با امکانات بوده و سازه های امنی داشته باشد.

ورزشگاه شهید شیرودی تهران میزبان بازی های کدام تیم است؟

ورزشگاه شهید شیرودی تهران میزبان بازی های کدام تیم است؟

ورزشگاه شهید شیرودی در ابتدا برای ورزش دو و میدانی تاسیس شد و بعدها با جان گرفتن لیگ برتر ایران و به وجود آمدن تیم های مطرح تهرانی از آن به عنوان زمین فوتبال نیز استفاده شد. در آن سال ها تیم های شاهین و تاج از مدعیان بزرگ و مهم ایران و آسیا بودند و حتی تیم تاج در لیگ قهرمان آسیا دارای قهرمانی و افتخار بزرگی برای کشور ایران می باشد. بنابراین ورزشگاه شهید شیرودی در اختیار این دو باشگاه بزرگ قرار گرفت و میزبانی رقابت های آن ها در آن جا انجام می شد.

تیم ملی ایران نیز در آن سال ها جزو مدعیان جام بزرگ آسیا بود و در رقابت چهار ساله و پر هیجان جام جهانی شرکت می کرد. ورزشگاه شهید شیرودی برای بازی های تیم ملی ایران در برابر رقیبانش نیز استفاده می شد. نقشه ورزشگاه شهید شیرودی تهران نشان از امکانات بالای آن می دهد. بنابراین بعد از کنار گذاشته شدن این ورزشگاه برای برگزاری بازی های تیم ملی و تیم های لیگ برتری، تیم جوانان ایران تا سال ۲۰۰۰ از آن برای بازی های مقدماتی و همچنین تمرینات آماده سازی و پیش از بازی استفاده می کرد. از سال ۲۰۰۰ به بعد این ورزشگاه امجدیه رسما کنار گذاشته شد و اکنون محل برگزاری کلاس های ورزشی به ویژه کلاس های فوتبال برای آماده کرده نسل جدید جوانان فوتبالیست ایرانی می باشد.

آدرس ورزشگاه شهید شیرودی تهران

آدرس ورزشگاه شهید شیرودی تهران

یکی از دلایل اصلی کنار گذاشته شدن استادیوم شهید شیرودی تهران، موقعیت مکانی نامناسب آن بود. زمانی که رضاشاه دستور ساخت ورزشگاه امجدیه را داد، زمین آن را از امجد ناظم خریداری کرد که در مرکز شهر قرار داشت. بعد از ساخت ورزشگاه شهید شیرودی و گذشت سال ها، مکان اکنون آن در خیابان مفتح تهران می باشد. این منطقه جزو مناطق پر سکنه و شلوغ تهران بوده و برگزاری بازی های فوتبال در ورزشگاه شهید شیرودی باعث شلوغ تر شدن و ناامنی و بی نظمی در آن خیابان می شود. بنابر این وزارت ورزش و جوانان انجام بازی های فوتبال در آن ورزشگاه را لغو کرده است.

این مطلب را هم بخوانید
آنالیز عملکرد کیروش در کلمبیا از سیستم بازی تا امتیاز آوری او

عکس های این ورزشگاه را در کجا مشاهده کنیم؟

سایت های معتبر ورزشی همواره عکس و اطلاعات زیادی از ورزشگاه های فوتبال و دیگر ورزش ها در اختیار کاربران دنیای مجازی و ورزش دوستان قرار می دهد. برای دیدن تصاویر ورزشگاه شهید شیرودی تهران می توانید وارد گوگل شده و نام آن را سرچ کنید. وارد سایت های معتبر ورزشی که شدید می توانید در قسمت استادیوم های فوتبال به دنبال نام این ورزشگاه قدیمی و زیبا بگردید. بسیاری از پیج های اینستاگرام نیز عکس هایی از آن روزگار فوتبال و آن استادیوم ها در قسمت پست های خود می گذارند. برای دیدن این عکس های جذاب هم می توانید به سراغ همچین پیج هایی بروید.

این استادیوم در چه سالی ساخته شد؟

در اوایل صده سیصد، این ورزشگاه ساخته و در اختیار جامعه ورزشگاه قرار گرفت. در سال ۱۳۰۶ و درست در زمانی که ایران حتی وزارت ورزش و فوتبال نداشت، رقابتی بین تیمی از بازیکنان ایرانی در برابر تیمی از افراد انگلیسی برگزار شد. این مسابقه جذاب و حساس در آن روز سرنوشت ساز برای فوتبال ایران با نتیجه ۲ به ۵ به نفع ایران تمام شد. رضا شاه از این پیروزی بسیار خوش حال و شادمان شد و ضمن هدایای بسیار به بازیکنان، دستور ساخت ورزشگاهی برای فوتبال ایران داد. بنابراین در همان سال یعنی سال ۱۳۰۶ ساخت این ورزشگاه به عنوان ماموریتی برای علی رضا حکمت و به دست او سپرده شد. این ورزشگاه همچنین در سال ۱۳۸۵ مورد بازسازی قرار گرفت و امکانات و تجهیزاتی به آن اضافه شد. آدرس ورزشگاه شهید شیرودی به دلیل نامناسب بودن بر امکانات آن غلبه کرد و با ساخت ورزشگاه آزادی این ورزشگاه رسما کنار گذاشته شد.

این استادیوم چه ویژگی هایی دارد؟

این استادیوم چه ویژگی هایی دارد؟

استادیوم شهید شیرودی تهران با وجود قدیمی بودن دارای امکانات زیادی می باشد و تقریبا به روز بوده است. سه استخر سر پوشیده تمیز و مجهز و یک استخر رو باز از اولین قسمت این مجموع ورزشی بزرگ می باشد. استخر رو باز به اضافه سه استخر دیگر برای مسابقات مناسب بوده و هم اکنون نیز می توان از آن ها استفاده کرد. در این استادیوم قدیمی که خاطرات بسیار هیجان انگیزی برای پدربزرگ های ما ساخته است، دو زمین فوتبال قرار دارد که در اختیار تیم های تهرانی و تیم ملی بوده است. در آن زمان مسابقات کشتی نیز از محبوبیت بالایی برخوردار بود و مانند این روزها، کشتی ورزش اول ایرانیان به حساب می آمد‌. در ورزشگاه شهید شیرودی سالنی برای ورزش کشتی و تمرین کشتی گیران برای رقابت های مهم و حساس جهانی و آسیایی ساخته شد. البته برخی از مسابقات لیگ برتر کشتی و انتخابی آن هم در این سالن انجام می شد. از دیگر امکانات و سالن های مجموعه ورزشی شهید شیرودی می توان به سالن تمرین کاراته و بوکس هم اشاره کرد.

این مطلب را هم بخوانید
روش های شرط بندی بدون پول که شما را میلیارد خواهند کرد

زمین چمن ورزشگاه شهید شیرودی تهران چگونه است؟

زمانی که ورزشگاه شهید شیرودی یا امجدیه سابق ساخته شد، چمن مصنوعی چندان متداول و رایج نبود. بنابراین این ورزشگاه را به چمن طبیعی مجهز کردند. چمن طبیعی ورزشگاه شهید شیرودی مورد مراقبت بسیاری قرار می گرفت و برای انجام مسابقات فوتبال آماده می شد. لوکیشن ورزشگاه شهید شیرودی تهران را که در گوگل سرچ کنید، اطلاعات بسیاری دیگر از جمله ویژگی های چمن ورزشگاه در اختیار شما قرار خواهد داد.

ظرفیت این ورزشگاه چقدر است؟

ظرفیت این ورزشگاه چقدر است؟

استادیوم شهید شیرودی تهران در سال ها پیش و قبل از ورزشگاه آزادی برای بازی های لیگ برتر و اولین دوره های فوتبال ایران ساخته شد. در آن زمان فوتبال دوستان تعداد محدودی بودند. برای همین ورزشگاه شهید شیرودی که در آن زمان ورزشگاه امجدیه نام داشت، با ظرفیتی برابر با بیست و پنج هزار نفر ساخته شد.

مهم ترین بازی هایی که در ورزشگاه شهید شیرودی تهران برگزار شده اند کدامند؟

بازی های مقدماتی که تیم ملی ایران در آن سال ها در ورزشگاه شهید شیرودی انجام می شد. ایران آن روزها در رقابت های خاطره انگیز و فوق العاده جام آسیا به عنوان مدعیان قهرمانی به شمار می رفت. بنابراین بازی های آسیایی ایران در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار شده و جزو مهم ترین و حساس ترین بازی هایی بود که این ورزشگاه به خود دیده است. تیم های تاج و شاهین که آن زمان دو تیم مطرح تهرانی بودند، بازی های لیگ برتر و لیگ قهرمان آسیا را نیز در این ورزشگاه میزبانی می کردند.

مالک ورزشگاه شهید شیرودی تهران کدام تیم است؟

مالک ورزشگاه شهید شیرودی تهران کدام تیم است؟

در سال ۱۳۰۶ رضا شاه دستور ساخت استادیوم شهید شیرودی تهران را صادر کرد و زمانی که ساخت آن تمام شد، این استادیوم جدید در اختیار دربار قرار گرفت و تیم های تاج و شاهین مستاجران آن بودند. سال ها بعد کلاس های دو ومیدانی در ورزشگاه شهید شیرودی انجام می شد و همچنین از آن برای ورزش های دیگر نیز استفاده و بهره برداری شد. بعد از انقلاب اسلامی ایران وزارت ورزش و جوانان اختیار ورزشگاه شهید شیرودی را در دست گرفت و مسئولیت رسیدگی و تجهیز کردن آن را به عهده گرفت.

سوالات متداول

  1. برنامه کلاس های ورزشگاه شیرودی به چه صورت می باشد؟

    برای دانستن ساعت و زمان این کلاس ها می توان به سایت خود ورزشگاه شیرودی مراجعه کنید.

  2. چه کسی دستور ساخت ورزشگاه شیرودی را صادر کرد؟

    در سال ۱۳۰۶ و بعد برد ایران مقابل انگلیس رضا شاه به دلیل شادمانی زیاد دستور ساخت ورزشگاه امجدیه را صادر کرد.

  3. کدام تیم ها در ابتدا بازی های خود را در باشگاه شهید شیرودی انجام می دادند؟

    در ابتدا تیم های محبوب تهرانی شاهین و تاج مستاجر این باشگاه شده و بازی های خود را در آن انجام می دادند.

لطفا به این مقاله امتیاز دهید :