به طور معمول بازی های فوتبال و یا تمرینات بازیکنان در استادیوم های فوتبال انجام می شود و تماشاچیان برای مشاهده بازی تیم های مورد علاقه خود به استادیوم ها مراجعه می کنند. به طور معمول هر کدام از استادیوم های خارجی دارای امکانات و تجهیزاتی هستند تا برگزاری مسابقات فوتبال و یا تمرینات بازیکنان راحت و بدون مشکل انجام شود.
- با کلیک بر روی گزینه “ورود به وب سایت” که در همین مقاله مشاهده می کنید؛ به بهترین سایت شرط بندی فوتبال ایرانی هدایت خواهید شد.
بهترین استادیوم های خارجی کدامند؟
از زمان قدیم مسابقات ورزش فوتبال و یا تمرینات بازیکنان در استادیوم ها انجام می شده است. حال با توجه به این که ورزش فوتبال یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین ورزش های جهان به شمار می رود، به همین دلیل این روز ها استادیوم های بزرگ و مجهزی ساخته شده اند تا به این گونه مسابقات این ورزش جذاب در استادیوم ها انجام شود و تماشاچیان بتوانند به راحتی به مشاهده بازی مورد علاقه خود بپردازند. حال برخی از استادیوم های فوتبال خارجی با توجه به امکاناتی که دارند و هم چنین طراحی منحصر به فردشان در لیست بهترین استادیوم های دنیا قرار گرفته اند که در ادامه قرار است به معرفی این استادیوم ها بپردازیم، به همین دلیل پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مطالب همراه ما باشید.
سانتیاگو برنابئو
ورزشگاه سانتیاگو برنابئو یکی از استادیوم های فوتبال می باشد که واقع در مادرید اسپانیا است. این ورزشگاه یکی از معروف ترین و معتبرترین ورزشگاه های جهان فوتبال است که به احترام رئیس سابق باشگاه سانتیاگو برنابئو یسته نام گذاری شده است. ورزشگاه سانتیاگو برنابئو در تاریخ ۱۴ دسامبر ۱۹۴۷ به مالکیت باشگاه فوتبال رئال مادرید افتتاح شد و در حال حاضر ۸۱۰۴۴ نفر ظرفیت دارد. بهتر است که بدانید ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبانی چهار دوره لیگ قهرمانان اروپا در سال ۱۹۵۷، ۱۹۶۹، ۱۹۸۰ و ۲۰۱۰ را برعهده داشته است. در سال ۲۰۱۹ پروژه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شروع شد و مدتی قبل به پایان رسید و از این رو امکانات بیشتری به این ورزشگاه اضافه شد.
نیوکمپ
نیوکمپ و یا اسپاتیفای نیوکمپ یک ورزشگاه فوتبال است که در شهر بارسلون در کشور اسپانیا قرار دارد. این ورزشگاه در سال ۱۹۵۷ افتتاح شده است و از آن زمان، محل برگزاری بازی های خانگی تیم فوتبال بارسلونا است. در سال ۲۰۲۲، بعد از به فروش گذاشتن حق اسم ورزشگاه نیوکمپ، کمپانی اسپاتیفای این حق اسم را در قراردادی سه ساله خریداری کرد و بعد از آن در فصل جدید نام ورزشگاه به نیو اسپاتیفای تغییر کرد.
ورزشگاه نیوکمپ تا به اکنون میزبان مسابقات زیادی در رده های بالای بین المللی و فینال های لیگ قهرمانان اروپا بوده است که آخرین آن مربوط به سال ۱۹۹۹ بوده است. هم چنین این ورزشگاه جزو ورزشگاه های پنج ستاره یوفا می باشد. باتوجه به این که گنجایش این ورزشگاه ۹۹٫۳۵۴ نفر است، به همین دلیل بزرگترین ورزشگاه فوتبال اروپا و یازدهمین ورزشگاه بزرگ سراسر دنیا تبدیل شده است.
آنفیلد
آنفیلد یکی دیگر از استادیوم های خارجی است و نام ورزشگاه خانگی باشگاه لیورپول می باشد. استادیوم آنفیلد در سال ۱۸۸۴ ساخته شده است. این ورزشگاه در سال ۱۸۹۲ به مالکیت لیورپول درآمد. یکی از معروف ترین قسمت های ورزشگاه آنفیلد، (The Boot Room) می باشد، به این دلیل که مربیان مشهوری از جمله: باب پیزلی، فاگان، بیل شنکلی و کنی داگلیش در این اتاق مدت ها به صرف چای و بحث در مورد تیم ها می پرداختند. این ورزشگاه دارای دو دروازه ورودی است که هر دو این دروازه ها به احترام دو مربی بزرگ باشگاه، باب پیزلی و دیگری بیل شنکلی نامگذاری شده است.
اولدترافورد
الدترافورد یک ورزشگاه در انگلستان است و یکی از بهترین و معروف ترین استادیوم های فوتبال انگلیس می باشد که باشگاه فوتبال منچستر یونایتد محسوب می شود. ورزشگاه الدترافورد بیشتر از یک قرن عمر دارد. جایگاه تماشاگران در این ورزشگاه در قسمت شمالی واقع شده و بزرگ ترین سقف بی ستون را در سرتاسر اروپا از آن خود کرده است.
سنسیرو
ورزشگاه جوزپه مه آتزا به ایتالیایی که با نام سن سیرو هم شناخته می شود، یکی از استادیوم های فوتبال است که واقع در منطقه سن سیروی میلان می باشد. ظرفیت این ورزشگاه ۸۰،۰۱۸ نفر می باشد و از این رو، ورزشگاه سنسیرو بزرگترین ورزشگاه کشور ایتالیا و حتی یکی از بزرگ ترین ورزشگاه های سراسر اروپا لقب گرفته است. بهتر است که بدانید این استادیوم محل برگزاری تیم های فوتبال اینتر میلان و آث میلان می باشد.
آلیانس آرنا
آلیانس آرنا یکی از استادیوم های فوتبال سرپوشیدهٔ است که در شمال مونیخ، آلمان قرار دارد. باشگاه بایرن مونیخ از ابتدای ۲۰۰۵، بازی های خانگی خود را در این ورزشگاه برگزار می کند. این استادیوم، یکی از مدرن ترین استادیوم های اروپا است که در سراسر دنیا به دلیل تکنولوژی ای تی اف ای و قابلیت تغییر رنگ خود معروف است. بهتر است که بدانید در ماه ژوئیه ۲۰۱۷ بایرن مونیخ، سهام مونیخ ۱۸۶۰ را به صورت کلی از این باشگاه خریداری کرد و به این گونه با اختصاصی کردن این ورزشگاه معروف برای خودش رنگ و لعاب جدیدی به آن افزود.
استمفوردبریج
استمفورد بریج نام ورزشگاه اختصاصی باشگاه چلسی است که در غرب لندن، انگلستان قرار دارد. این ورزشگاه هفتمین ورزشگاه بزرگ در لیگ برتر انگلستان محسوب می شود و ۴۱٬۸۳۷ نفر تماشاگر ظرفیت دارد. ورزشگاه استمفورد بریج یکی از معروف ترین و قدیمی ترین ورزشگاه های دنیا است. این ورزشگاه در سال ۱۸۷۷ افتتاح گردید. برادران گاس و جوزف میرز این ورزشگاه را در سال ۱۹۰۴، خریداری کردند و از آن زمان به بعد تا به اکنون فقط بازی های تیم چلسی در این ورزشگاه برگزار می شود.
ومبلی لندن
استادیوم ومبلی یک استادیوم فوتبال است که در ومبلی، لندن قرار دارد. این ورزشگاه تا به اکنون میزبانی مسابقات مهمی همچون بازی های خانگی تیم ملی فوتبال انگلیس و فینال جام حذفی را برعهده داشته است. این ورزشگاه ۹۰۰۰۰ نفر ظرفیت دارد و یکی از بزرگترین ورزشگاه های فوتبال اروپا است. طراحی این استادیوم توسط (Populous و Foster and Partners) انجام شده است و یکی از زیباترین استادیوم های فوتبال در اروپا محسوب می شود.
مترو پلی تانو
ورزشگاه مترو پلی تانو، یک ورزشگاه فوتبال است و جزو ورزشگاه های چهار ستاره یوفا می باشد. این ورزشگاه در شهر مادرید در کشور اسپانیا قرار دارد. ورزشگاه مترو پلی تانو از سال ۲۰۱۷، محل انجام بازی های خانگی تیم فوتبال اتلتیکو مادرید است. ورزشگاه مترو پلی تانو از ظرفیت ۶۷٬۷۰۳ نفری برخوردار است. مالک این ورزشگاه شهرداری مادرید است.
پارک د پرنس
پارک دِ پرنس، ورزشگاهی در جنوب- غربی شهر پاریس است. ورزشگاه پارک دِ پرنس در سال ۱۸۹۷ میلادی ساخته شده است و ظرفیت آن ۴۸٬۷۱۲ نفر است. این ورزشگاه، پنجمین ورزشگاه بزرگ فرانسه و قدیمی ترین ورزشگاه پاریس است. این ورزشگاه تا به اکنون میزبانی دو جام جهانی فوتبال، دو فینال جام ملت های اروپا، دو فینال جام یوفا، سه فینال لیگ قهرمانان اروپا، یک فینال جام در جام اروپا را برعهده داشته است.
ظرفیت هر کدام از استادیوم های خارجی ذکر شده چقدر است؟
در قسمت قبل به معرفی بهترین استادیوم های خارجی پرداختیم. حال بهتر است که بدانید هر کدام از این استادیوم ها دارای یکسری امکانات و تجهیزاتی هستند و از ظرفیت بسیار بالایی برخوردارند. حال در این باره می توان این گونه بیان کرد که ظرفیت استادیوم سانتیاگو برنابئو ۸۱۰۴۴، ظرفیت استادیوم آنفیلد ۵۳٬۳۹۴، ظرفیت استادیوم اولدترافورد ۷۴٬۳۱۰، ظرفیت استادیوم سنسیرو ۸۰،۰۱۸، ظرفیت استادیوم آلیانس آرنا ۷۵٬۰۲۴، ظرفیت استادیوم نیوکمپ ۹۹٫۳۵۴، ظرفیت استادیوم استمفوردبریج ۴۱٬۸۳۷، ظرفیت استادیوم مترو پلی تانو ۶۷٬۷۰۳، ظرفیت استادیوم پارک د پرنس ۴۸٬۷۱۲ و ظرفیت استادیوم ومبلی لندن ۹۰۰۰۰ است.
استادیوم های خارجی ذکر شده میزبان بازی های خانگی چه تیم هایی هستند؟
معمولاً استادیوم ها میزبان بازی های خانگی شهر خود هستند که این موضوع شامل استادیوم های خارجی هم می باشد. حال این موضوع را هم باید افزود با توجه به این که این استادیوم ها از امکانات و ظرفیت بالایی برخوردارند، به همین دلیل گاهی اوقات میزبان برخی از بازی های مهم نیز هستند. حال با مراجعه به قسمت قبل می توانید اطلاعات دقیق و کاملی را در این باره به دست آورید.
عکس استادیوم های خارجی را در کجا مشاهده کنیم؟
در حال حاضر استادیوم ها به یکی از ساختمان های مهم تبدیل شده اند که محل برگزاری بازی های فوتبال و تمرینات بازیکنان هستند. هم چنین علاقه مندان به ورزش فوتبال با مراجعه به این ساختمان ها می توانند به مشاهده بازی های مورد علاقه خود بپردازند. حال خیلی از مردم به ویژه علاقه مندان به فوتبال می خواهند تا به مشاهده عکس استادیوم های خارجی بپردازند و به این گونه بیشتر با فضای داخل و بیرون استادیوم های خارجی آشنا شوند. در عصر مدرن روش های مختلفی برای جستجو و مشاهده تصاویر استادیوم ها وجود دارد. حال اگر به گوگل مراجعه نمایید و عباراتی از جمله عکس بهترین ورزشگاه جهان، عکس بزرگترین ورزشگاه های جهان، عکس ورزشگاه های فوتبال، عکس قدیمی ترین ورزشگاه های دنیا و یا حتی نام ورزشگاه مورد علاقه خود را جستجو کنید، عکس های بی شماری برای شما نمایش خواهد یافت که می توانید به مشاهده این عکس ها با کیفیت بالا بپردازید.
البته ناگفته نماند که در گوگل علاوه بر جستجوی عکس، می توانید با مراجعه به برخی از سایت ها که به معرفی بهترین استادیوم های ورزشی اروپا و کشور های دیگر پرداخته اند، اطلاعات دقیق و کاملی را در رابطه با این استادیوم ها به دست آوردید. در نهایت این موضوع را هم باید افزود که علاوه بر گوگل، اگر به صفحات مجازی همچون اینستاگرام هم مراجعه کنید هم می توانید در خیلی از پیج های ورزشی به جستجو و مشاهده عکس های استادیوم های خارجی با کیفیت بالا بپردازید.
قدیمی ترین استادیوم جهان کدام است؟
همان طور که بیان کردیم استادیوم ها محل برگزاری مسابقات فوتبال هستند. از زمان قدیم به ندرت پیش آمده است که بازی های فوتبال خارج از استادیوم برگزار شوند. حال شاید برای شما هم جالب باشد تا با قدیمی ترین ورزشگاه جهان آشنا شوید. در این باره بهتر است که بدانید ورزشگاه سندی گیت (Sandygate) قدیمی ترین ورزشگاه در سراسر دنیا به شمار می رود. سندی گیت در سال ۱۸۰۴ تاسیس شده است و بیش از ۲۱۸ سال از تاسیس آن می گذرد. سندی گیت یک ورزشگاه فوتبال و کریکت است که در کراس پول در حومهٔ شفیلد در انگلستان قرار دارد. نام این ورزشگاه در کتاب رکورد های جهانی گینس به عنوان قدیمی ترین زمین فوتبال جهان ثبت شده است.
بهتر است که بدانید این ورزشگاه خانهٔ باشگاه فوتبال و کریکت هلماست و از سال ۱۸۶۰ میزبان بازی های باشگاه فوتبال هلم بوده است. نخستین بازی فوتبال در این ورزشگاه میان تیم های هلم و شفیلد و در تاریخ ۲۶ دسامبر ۱۸۶۰، برگزار شد. این ورزشگاه قدیمی از ظرفیت ۷۰۰ نفری برخوردار است.
بزرگ ترین استادیوم های خارجی کدامند؟
یکی از سوالاتی که برای خیلی از طرفداران ورزش فوتبال به وجود می آید، این است که بزرگترین ورزشگاه های خارجی کدامند؟ در صدر لیست بزرگ ترین ورزشگاه های خارجی ورزشگاه رانگرادو می دی قرار گرفته است. حال در رابطه با این استادیوم بهتر است که بدانید استادیوم رانگرادو می دی که به معنی (گشایش یافته در روز نخست مِی) است، بزرگ ترین استادیوم در سراسر دنیا است که در پیونگ یانگ، کره شمالی قرار دارد. در تاریخ اولِ مِی ۱۹۸۹، ورزشگاه رانگرادو می دی افتتاح شد، این تاریخ روز با اهمیتی در تقویم سالیانه کره شمالی می باشد.
با توجه به این که ورزشگاه رانگرادو می دی دارای نوع خاصی از معماری است، به همین دلیل فضای جالبی را در جزیره خرد پیونگ یانگ به وجود آورده است. بعد از افتتاح ورزشگاه ۷۰ هزار نفری المپیک سئول در کره جنوبی، برای این که کره شمالی از رقابت با کشور همسایه برای ساخت ورزشگاه های بزرگ عقب نماند، ساخت این ورزشگاه را شروع کرد و تقریبا ۲/۵ طول کشید تا ساخت آن در کره شمالی به پایان برسد. در رابطه با ظرفیت این ورزشگاه بهتر است که بدانید، رانگرادو در شرایط عادی حدود ۱۱۰ هزار نفر ظرفیت دارد. استادیوم رانگرادو می دی کره شمالی، به عنوان بزرگ ترین ورزشگاه حال حاضر کره زمین شناخته می شود. حال از سایر ورزشگاه های بزرگ جهان می توان به: سیگنال ایدونا پارک، برج العرب، آزتیکا، نیوکمپ و … اشاره کرد.
پر امکانات ترین استادیوم های خارجی کدامند؟
استادیوم ها مکان هایی هستند که برای میزبانی تیم های فوتبال از آن ها استفاده می شود. حال این موضوع را هم باید افزود که این ساختمان ها، المان های مورد نیاز را در خود جای داده اند تا به این گونه تیم های فوتبال در این ساختمان ها به مسابقه و یا تمریناتشان بپردازند و در کنار آن تماشاچیان هم بتوانند به مشاهده بازی های مورد علاقه خود بپردازند. بهتر است که بدانید برای ساخت و طراحی استادیوم ها پارامتر های مختلفی در نظر گرفته می شود.
حال برخی از استادیوم های فوتبال در جهان دارای تجهیزات و امکانات منحصر به فردی هستند که این امکانات باعث شده است تا در لیست پر امکانات ترین استادیوم های خارجی قرار گیرند. حال از این استادیوم ها می توان به: کاسه رز، ومبلی، Estadio Azteca، ورزشگاه ملی بوکیت جلیل، نیوکمپ، ورزشگاه FNB، ورزشگاه بورگ العرب و هم چنین استادیوم سالت لیک و برخی دیگر اشاره کرد.
گران ترین استادیوم های خارجی کدامند؟
از زمانی که ورزش فوتبال به وجود آمده است، از استادیوم ها برای برگزاری مسابقات این بازی و تمرینات بازیکنان استفاده شده است. استادیوم ها نشان دهنده اشتیاق بشریت به مسابقات ورزش های محبوب همچون ورزش فوتبال هستند. حال در استادیوم های مدرن از پیشرفته ترین فناوری های موجود استفاده شده است و برخی از این استادیوم ها قطعات هنری نفیسی هستند که بهترین معمار ها به طراحی و معماری فضای این ساختمان ها پرداخته اند. بهتر است که بدانید برای ساخت هر کدام از این استادیوم های مدرن و پیشرفته، هزینه های قابل توجهی پرداخت شده است.
می توان این گونه بیان کرد که بهترین ورزشگاه های جهان، استادیوم هایی هستند که ساخت آن ها هزینه قابل توجهی دارد. حال از گرانترین ورزشگاه جهان می توان به: ورزشگاه الیجنت، ورزشگاه جاینتس، ورزشگاه مرسدس بنز، ورزشگاه سوفی، ورزشگاه ومبلی، ورزشگاه یانکی و … اشاره کرد. می توانید جهت مشاهده گران ترین استادیوم های ایرانی نیز می توانید بر روی لینک کلیک کنید.
جذاب ترین استادیوم های خارجی کدامند؟
برخی از استادیوم های ورزشی، قطعات هنر نفیسی هستند که بهترین و معروف ترین معماران به طراحی فضای داخلی و خارجی آن ها پرداخته اند و به همین دلیل، این استادیوم ها با طراحی زیبا و تکنولوژی های به روز ساخته شده اند، از این رو این ساختمان ها در لیست جذاب ترین استادیوم های خارجی قرار گرفته اند که در ادامه قرار است به معرفی این استادیوم ها بپردازیم، به همین دلیل پیشنهاد می کنیم تا انتهای مطالب همراه ما باشید.
البیت قطر
ورزشگاه البیت قطر در الخور- قطر قرار دارد که برای مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ مورد استفاده قرار گرفت. این ورزشگاه یکی از جذاب ترین ورزشگاه های قطر به شما می رود. در تاریخ ۲۰ نوامبر ۲۰۲۰، این ورزشگاه مدرن و جذاب افتتاح شد و پس از آن، ورزشگاه البیت قطر میزبان پنج مسابقه در طول انجام بازی های جام عرب فیفا ۲۰۲۱ بوده است. هم چنین بازی های دور گروهی، نیمه نهایی و حتی یک چهارم نهایی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در ورزشگاه البیت قطر برگزار شده است.
دارالحندسه طراح معروف به طراحی این ورزشگاه پرداخته است. دارالحندسه این ورزشگاه را با توجه به نماد کشور قطر و الهام از سبک زندگی عشایر عرب زمان قدیم، طراحی و ساخته است. سقف این ورزشگاه عربی امکان جمع شدن را دارد. این موضوع را هم باید افزود که این ورزشگاه دارای امکانات بسیاری است و از ویژگی های بارز آن می توان به فضای سبز گسترده، مسیر دوچرخه سواری، دو و میدانی و شتر سواری، زمین تمرین چندگانه، اتاق هایی با نمای بالکن از زمین فوتبال، سوئیت های هتل مجلل و لاکچری اشاره کرد.
لوسیل قطر
از یکی از جذاب ترین و معروف ترین استادیوم های قطر می توان به استادیوم لوسیل اشاره کرد که برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ ساخته شده است. بهتر است که بدانید سرمایه گذاران مشترک آن، دو شرکت اچ بی کی و شرکت ساخت و ساز راه آهن چین بوده اند. این موضوع را هم باید افزود که ورزشگاه لوسیل قطر توسط شرکت بریتانیایی فاستر اند پارتنرز و پاپولوس طراحی و توسط شرکت معماری مانیکا پشتیبانی شد و از گنجایش ۸۹ هزار نفری برخوردار است.
مرسدس بنز آمریکا
استادیوم بنز آمریکا، یکی از معروف ترین و زیباترین استادیوم های جهان می باشد که واقع در آتلانتا- امریکاست. در سال ۲۰۱۷، این ورزشگاه توسط اوباتا، هلموث و کاساباوم طراحی و جایگزین ورزشگاه جورجیا دوم شد. ورزشگاه مرسدس بنز آمریکا خانه تیم باشگاه فوتبال آتلانتا یونایتد در مسابقات باشگاه های فوتبال آمریکا است که از طراحی و امکانات فوق العاده ای برخوردار است.
استادیوم های خارجی جام جهانی ۲۰۲۶ کدامند؟
مدت زمان نسبتا کوتاهی است که از رقابت های هیجان انگیز جام جهانی ۲۰۲۲ می گذرد. حال خیلی از طرفداران فوتبال تمایل دارند تا در رابطه با استادیوم های جهانی ۲۰۲۶ اطلاعاتی را به دست آورند. در این باره بیان شده است که برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶ در سه کشور انجام می شود که از کشور های میزبان می توان به ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک اشاره کرد. هم چنین گزارشاتی منتشر شده است برای این مبنا که بازی ها را با بازی های مرحله گروهی خاص در یک کشور بین خود تقسیم خواهند کرد تا به این گونه سفر را کاهش دهند. حال برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به سایت های مربوطه مراجعه نمایید.
سوالات متداول
بهترین و معروف ترین استادیوم های خارجی کدامند؟
از بهترین و معروف ترین استادیوم های خارجی می توان به: آنفیلد، اولدترافورد، سنسیرو، سانتیاگو برنابئو، نیوکمپ، آلیانس آرنا، استمفوردبریج، ومبلی لندن، مترو پلی تانو و پارک د پرنس اشاره کرد.
افراد چگونه می توانند به مشاهده تصاویر استادیوم های خارجی بپردازند؟
برای مشاهده تصاویر استادیوم های خارجی روش های مختلفی وجود دارد، به عنوان مثال اگر شما به اینترنت مراجعه نمایید و عباراتی همچون عکس استادیوم های خارجی و یا نام استادیوم مورد علاقه خود را جستجو کنید با نتایج خوبی رو به رو خواهید شد.
پرامکانات ترین و مجهزترین استادیوم های خارجی کدامند؟
برخی از استادیوم های فوتبال دارای تجهیزات و امکانات منحصر به فردی هستند که از این استادیوم ها می توان به: ومبلی، Estadio Azteca، ورزشگاه ملی بوکیت جلیل، نیوکمپ، ورزشگاه FNB، کاسه رز، ورزشگاه بورگ العرب، سالت لیک اشاره کرد.